Thursday, April 7, 2011

PEACE --> tenang

People who give the peace sign in every pictures ? Don't you just hate when you're looking at someone's pictures and all, or even just one picture, have that person giving a peace sign Some says, " i hate when people make the peace sign in the picture ". And some says, " why do they put peace sign in every their pictures ? " 


Pandangan aku, suka hati dia lah nak buad peace pun. Lagi-lagi tuh gambar dorang. Daripada dia nak angkat fuck tuh, pe kejadahh tuh. Baik angkat peace. Tipu lah kalau kau cakap, I never do that and never will. Sampai macam tuh sekali kau benci peace. Wakluuu. 


Aku sokong peace sebab profile picture facebook sekarang pun aku buad peace, hihi, siap makan ais toyim krim lagi. haha. Lagipun banyak jugak gambar aku yang berpeace- peace. 






Sebenarnya motif aku  nak letak gambar je, hihi. Thats all, till then ya. bubye semua. 


 -coretanHATIJIHAzulk-

2 comments: